Voetbal Nijverdal


nijverdal.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Voetbal Nijverdal
Dezweef
Voetbalvereniging rksv de zweef nijverdal. dit is de website van voetbalvereniging rksv de zweef uit nijverdal. rksv de zweef is een amateur voetbalclub die momenteel uitkomt in een tweede klasse van het zondagamateurvoetbal, de klasse 2j. naast het mannenvoetbal, heeft rksv de zweef uit nijverdal ook twee damesteams en drie junioren meidenteams.
http://www.dezweef.nl

Hulzenseboys
Hulzense boys - welkom!. hulzense boys, voetballen bij hulzen, de voetbalvereniging uit hulsen op het prachtige kunstgrasveld gemeente hellendoorn bij nijverdal
http://www.hulzenseboys.nl

Svvn
Svvn | sport vereniging volharding nijverdal. sport vereniging volharding nijverdal
http://svvn.nl

Timeoutsport
Winkels * time out sport. met 22 winkels is time out sport de grootste sportlifestyle winkelketen in nederland.
http://www.timeoutsport.nl/winkels/winkel/nijverdal

Voetbalcentraal
"meiden, acht uur in nijverdal zijn, zie maar hoe je er komt". utrecht – vergeten was hij het absoluut niet.
http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/82101/meiden-acht-uur-in-nijverdal-zijn-zie-maar-hoe-je-er-komt

Voetbalvereniging
Voetbalvereniging nijverdal - voetbalclub nijverdal. voetbalvereniging nijverdal - compleet overzicht van alle voetbalclubs in nijverdal
http://www.voetbalvereniging.com/Nijverdal

Vvdes
Vvdes
http://www.vvdes.nl

Gerelateerd
 • Foto's: stiekem door de Combitunnel in Nijverdal
  NIJVERDAL ? Vanaf 29 augustus mag het verkeer door de Combitunnel in Nijverdal. Maar wie een beetje brutaal is kan nu al door de tunnel.
 • 'Tot het bot gemotiveerd tegen Quick'
  NIJVERDAL - Driemaal scheepsrecht? DES - Quick?20 werd dit seizoen al tot twee keer toe afgelast. De eerste keer omdat Quick niet kwam opdagen (!), bij poging 2 bleek het veld in Nijverdal onbespeelbaar. Zaterdag staat het duel in de derde klasse daarom wr op de rol. DES-aanvoerder Pieter Rozema hoopt dat er ein-de-lijk gevoetbald kan worden.
 • Nijverdalse basketballers beginnen jaar goed
  NIJVERDAL - Na een lange winterstop van anderhalve maand mocht het eerste herenteam eindelijk weer een wedstrijd spelen. In Arnhem stond zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Arnhem Eagles op het programma. De thuiswedstrijd tegen deze ploeg werd eerder dit seizoen gewonnen, dus er waren na 6 verliespartijen op rij weer mogelijkheden voor de Nijverdalse formatie. *
 • Gelijkspel en verlies voor Het Ravijn
  NIJVERDAL - De waterpoloheren van Z&PC Het Ravijn speelden zaterdagmiddag in Gouda weer de eerste competitiewedstrijd na de eerste EK kwalificatiewedstrijden van het Nederlands herenteam. Tegen kampioenskandidaat en mede bekerfinalist GZC-Donk werd een verdiend 9-9 gelijk spel uit het water gesleept. *
 • Inbreker vernielt caravan van schaapherder in Nijverdal me..
  Een inbreker heeft gisteren de caravan vernield van de schaapherder van schaapskooi Twilhaar in Nijverdal. Met een bijl sloeg hij in het op het raam van de caravan.
 • Bedrijf uit Nijverdal waarschuwt voor oplichter en zet fot..
  Installatiebedrijf Doornenbal Telecom in Nijverdal waarschuwt voor een oplichter. Op Facebook zijn foto's van de verdachte geplaatst die gemaakt zijn met een beveiligingscamera.
 • Medaillekansen Nederland bij WK baanwielrennen
  Medaillekansen Nederland bij WK baanwielrennen | NOS
 • Muziektheater geeft eenmalige voorstelling in Nijverdal
  NIJVERDAL - De ruimte vult zich met zwarte pieten en de geur van sterke koffie. Het Kulturhus in de Kruidenwijk van Nijverdal loopt na 12.00 uur langzaam vol met dollende mensen.
 • Bedrijf uit Nijverdal waarschuwt voor oplichter en zet fot..
  Installatiebedrijf Doornenbal Telecom in Nijverdal waarschuwt voor een oplichter. Op Facebook zijn foto's van de verdachte geplaatst die gemaakt zijn met een beveiligingscamera.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal