Voetbal Nijverdal


nijverdal.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Voetbal Nijverdal
Dezweef
Voetbalvereniging rksv de zweef nijverdal. dit is de website van voetbalvereniging rksv de zweef uit nijverdal. rksv de zweef is een amateur voetbalclub die momenteel uitkomt in een tweede klasse van het zondagamateurvoetbal, de klasse 2j. naast het mannenvoetbal, heeft rksv de zweef uit nijverdal ook twee damesteams en drie junioren meidenteams.
http://www.dezweef.nl

Hulzenseboys
Hulzense boys - welkom!. hulzense boys, voetballen bij hulzen, de voetbalvereniging uit hulsen op het prachtige kunstgrasveld gemeente hellendoorn bij nijverdal
http://www.hulzenseboys.nl

Svvn
Svvn | sport vereniging volharding nijverdal. sport vereniging volharding nijverdal
http://svvn.nl

Timeoutsport
Winkels * time out sport. met 22 winkels is time out sport de grootste sportlifestyle winkelketen in nederland.
http://www.timeoutsport.nl/winkels/winkel/nijverdal

Voetbalcentraal
"meiden, acht uur in nijverdal zijn, zie maar hoe je er komt". utrecht – vergeten was hij het absoluut niet.
http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/82101/meiden-acht-uur-in-nijverdal-zijn-zie-maar-hoe-je-er-komt

Voetbalvereniging
Voetbalvereniging nijverdal - voetbalclub nijverdal. voetbalvereniging nijverdal - compleet overzicht van alle voetbalclubs in nijverdal
http://www.voetbalvereniging.com/Nijverdal

Vvdes
Vvdes
http://www.vvdes.nl

Gerelateerd
 • Bouw zorgcomplex Nijverdal onzeker
  NIJVERDAL - Het realiseren van een kleinschalig zorgcomplex op de locatie van het voormalige Spoortheater op de hoek Parallelweg-Schoolstraat in Nijverdal staat op losse schroeven.
 • De Zweef in Nijverdal krijgt 'eindelijk' kunstgras
  NIJVERDAL - Voetbalvereniging De Zweef en Koninklijke ten Cate hebben dit voorjaar samen een verzoek ingediend bij de BLOS (Bestuurscommissie voor Lichamelijke Oefening en de Sport in de gemeente Hellendoorn) voor de aanleg van een kunstgrasveld op sportpark Gagelman.
 • 'Onduidelijk wanneer combitunnel Nijverdal opengaat voor d..
  Het is nog steeds niet duidelijk wanneer de combitunnel in Nijverdal opengaat voor het doorgaande verkeer van de N35. Wethouder Jelle Beintema van de gemeente Hellendoorn laat weten dat er op dit moment hard gewerkt wordt aan een oplossing voor het ICT-probleem.
 • Combitunnel in Nijverdal op donderdag 11 december open
  NIJVERDAL - De Combitunnel in het centrum van Nijverdal wordt ?zeer waarschijnlijk? op donderdag 11 december op feestelijke wijze opengesteld voor het doorgaande verkeer op de N35 tussen Almelo en Zwolle. 
 • Fontein herplaatst in Grotestraat in Nijverdal
  NIJVERDAL - Het Hellendoornse college vindt dat de fontein die vroeger op het Henri Dunantplein stond, ergens moet worden teruggeplaatst in het gedeelte van de Grotestraat, dat onderdeel uitmaakt van het kernwinkelgebied.
 • 'In gesprek met God in Nijverdal'
  NIJVERDAL - Bij een gebed denken de meeste gelovigen in Nederland aan het sluiten van de ogen, vouwen van de handen en het voeren van een 'persoonlijk gesprek' met God.
 • Skills Talents-voorronde bij Landstede in Raalte
  RAALTE - Op Landstede in Raalte is gisteren de voorronde van Skills Talents gehouden.
 • Datum openstelling combitunnel Nijverdal staat niet vast
  NIJVERDAL - Kan het gemotoriseerde verkeer op de N35, de doorgaande rijksweg tussen Almelo en Zwolle, wel vanaf 11 december door de Combitunnel in hartje Nijverdal rijden? Dat is nog niet helemaal zeker.
 • Landgoed in Nijverdal in ere hersteld
  NIJVERDAL - De Eversberg aan de Regge verandert langzamerhand in een romantisch landgoed, zoals het ooit was bedoeld. Twee ruime zichtlijnen richting de huisplaats van de voormalige havezate zijn al hersteld.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal