Voetbal Nijverdal


nijverdal.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Voetbal Nijverdal
Dezweef
Voetbalvereniging rksv de zweef nijverdal. dit is de website van voetbalvereniging rksv de zweef uit nijverdal. rksv de zweef is een amateur voetbalclub die momenteel uitkomt in een tweede klasse van het zondagamateurvoetbal, de klasse 2j. naast het mannenvoetbal, heeft rksv de zweef uit nijverdal ook twee damesteams en drie junioren meidenteams.
http://www.dezweef.nl

Hulzenseboys
Hulzense boys - welkom!. hulzense boys, voetballen bij hulzen, de voetbalvereniging uit hulsen op het prachtige kunstgrasveld gemeente hellendoorn bij nijverdal
http://www.hulzenseboys.nl

Svvn
Svvn | sport vereniging volharding nijverdal. sport vereniging volharding nijverdal
http://svvn.nl

Timeoutsport
Winkels * time out sport. met 22 winkels is time out sport de grootste sportlifestyle winkelketen in nederland.
http://www.timeoutsport.nl/winkels/winkel/nijverdal

Voetbalcentraal
"meiden, acht uur in nijverdal zijn, zie maar hoe je er komt". utrecht – vergeten was hij het absoluut niet.
http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/82101/meiden-acht-uur-in-nijverdal-zijn-zie-maar-hoe-je-er-komt

Voetbalvereniging
Voetbalvereniging nijverdal - voetbalclub nijverdal. voetbalvereniging nijverdal - compleet overzicht van alle voetbalclubs in nijverdal
http://www.voetbalvereniging.com/Nijverdal

Vvdes
Vvdes
http://www.vvdes.nl

Gerelateerd
 • Brand in schuur Bleekweg Nijverdal
  NIJVERDAL - In een schuur aan de Bleekweg in Nijverdal heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een brand gewoed. De brand werd vlak na middernacht ontdekt.
 • Muziekschool blijft in Nijverdal
  NIJVERDAL - Kaliber Kunstenschool, voorheen Muziekschool Twente genoemd, blijft ook volgend jaar gebruik maken van multifunctioneel gebouw De Holtink aan de Mensinkweg.
 • 'PVV Overijssel door steeds meer partijen afgewezen als co..
  De PVV in Overijssel lijkt door steeds meer collega-partijen te worden afgewezen als mogelijke coalitiepartner in een nieuw provinciebestuur.
 • Kamervragen over tunnel Nijverdal
  NIJVERDAL - Tweede Kamer wil snel opheldering van de minister over het uitstel van de openstelling van de Combitunnel in hartje Nijverdal voor het gemotoriseerde verkeer op N35.
 • Schuurbrandjes Nijverdal en Holten snel geblust
  NIJVERDAL/HOLTEN - Twee schuren vlogen
 • "Verdachte oplichter uit Nijverdal met foto op Facebook be..
  De man die een telecombedrijf in Nijverdal heeft opgelicht, is een bekende van de politie. Dat stellen de eigenaren van de shop die beelden van de fraudeur op Facebook hebben gezet.
 • De Zweef in Nijverdal krijgt 'eindelijk' kunstgras
  NIJVERDAL - Voetbalvereniging De Zweef en Koninklijke ten Cate hebben dit voorjaar samen een verzoek ingediend bij de BLOS (Bestuurscommissie voor Lichamelijke Oefening en de Sport in de gemeente Hellendoorn) voor de aanleg van een kunstgrasveld op sportpark Gagelman.
 • Fors verlies op 'Hart van Noetsele' in Nijverdal - Tubantia
  NIJVERDAL - De gemeente Hellendoorn vindt het gezien de huidige marktomstandigheden niet verantwoord om de grondprijzen van het nieuwbouwproject 'Hart van Noetsele' te verhogen. Die bedroeg 260 euro per vierkante meter exclusief btw en dat blijft zo.
 • Fons Mensink (64) is met pensioen
  NIJVERDAL - Directeur-bestuurder Fons Mensink van de Hellendoornse cultuurorganisatie ZINiN is per 1 januari met pensioen gegaan en krijgt donderdagavond een afscheidsvoorstelling aangeboden door zijn reeds jaren beoogde opvolger Chris Funk.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal